Termes i Condicions d’EnformaNatural.es

Darrera actualització: 01 d’abril de 2023

Benvingut a Alphabet FactorLda.(EnFormalNatural.es) Aquests Termes i Condicions (“Termes”) regeixen l’ús del nostre lloc web[dirección del sitio web] (“Lloc web”) i la compra de productes dietètics (“Productes”) a través del nostre Lloc web. En utilitzar el nostre Lloc web i/o realitzar una compra, vostè accepta complir aquests Termes. Si no esteu d’acord amb aquests Termes, no utilitzeu el nostre Lloc web ni realitzeu compres a través d’aquest.

 1. Registre i compte d’usuari

Per fer compres al nostre lloc web, és possible que us hàgiu de registrar i crear un compte d’usuari. En registrar-se, accepteu proporcionar informació precisa, actualitzada i completa sobre vostè. És responsable de mantenir la confidencialitat de la contrasenya i de qualsevol activitat que tingui lloc al vostre compte. Ens reservem el dret de suspendre o cancel·lar el vostre compte si sospitem que la informació proporcionada és inexacta, desactualitzada o incompleta, o si viola aquests Termes.

 1. Comandes i preus

Els preus dels nostres Productes es mostren al nostre Lloc web i inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA) aplicable. Ens reservem el dret de canviar els preus en qualsevol moment sense avís previ. No obstant això, els canvis de preu no afectaran les comandes ja confirmades.

En realitzar una comanda al nostre Lloc web, vostè accepta pagar el preu total dels Productes, inclosos els impostos i les despeses d’enviament, segons s’especifiqui en el moment del pagament. Ens reservem el dret de rebutjar o cancel·lar qualsevol comanda en cas d’error en el preu, descripció del producte, manca de disponibilitat o qualsevol altra raó.

 1. Pagament

Acceptem diverses formes de pagament, com ara targetes de crèdit, dèbit i altres mètodes de pagament electrònic. En realitzar una comanda, vostè garanteix que teniu el dret i l’autorització per utilitzar la forma de pagament seleccionada. Ens reservem el dret de cancel·lar la comanda si no podem verificar o autoritzar la seva forma de pagament.

 1. Enviament i entrega

Realitzem enviaments a la majoria de les adreces dins de [país(s) d’enviament]. Les despeses d’enviament i els terminis de lliurament estimats s’especifiquen al nostre lloc web i s’actualitzaran en funció de l’adreça de lliurament proporcionada durant el procés de pagament.

Ens esforcem per lliurar els seus productes dins el termini estimat, però no podem garantir la puntualitat del lliurament. No ens fem responsables de retards en el lliurament a causa de circumstàncies fora del nostre control, com ara vagues, desastres naturals o problemes en el transport.

 1. Política de devolució

Oferim una política de devolució de[número] dies des de la data de lliurament dels productes. Si no esteu satisfet amb els Productes que heu comprat, podeu tornar-los en el seu embalatge original, sense obrir i en condicions de venda dins aquest període.

Per iniciar una devolució, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client a[correo electrónico] o[teléfono] i proporcioneu el vostre número de comanda, descripció del Producte i motiu de la devolució. Us informarem sobre els passos a seguir per realitzar la devolució. Les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client, llevat que el producte estigui defectuós o s’hagi enviat incorrectament.

Un cop haguem rebut i revisat els Productes retornats, us reemborsarem el preu de compra dels Productes, excloent-ne les despeses d’enviament originals, a través del mateix mètode de pagament utilitzat per realitzar la compra. El reemborsament es processarà dins dels[número] dies hàbils següents a la recepció dels Productes tornats.

No s’acceptaran devolucions de productes que hagin estat oberts, usats, danyats o que no estiguin en condicions de venda. Tampoc no s’acceptaran devolucions de productes que siguin peribles, personalitzats o que per raons d’higiene no siguin aptes per a la seva devolució.

 1. Propietat intel·lectual

Tots els continguts del Lloc web, inclosos, entre d’altres, textos, imatges, logotips, marques comercials i dissenys, són propietat de[Nombre de la empresa] o dels seus respectius titulars i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual aplicables. No es permet la reproducció, distribució, modificació o qualsevol altre ús d’aquests continguts sense el consentiment previ per escrit de[Nombre de la empresa] o dels seus respectius titulars.

 1. Limitació de responsabilitat

En la mesura permesa per la llei,[Nombre de la empresa] no serà responsable de cap dany indirecte, incidental, especial o conseqüent que resulti de l’ús o la impossibilitat d’ús del nostre lloc web o de la compra dels nostres productes, fins i tot si se’ns ha informat de la possibilitat d’aquests danys.

 1. Indemnització

Vostè es compromet a indemnitzar, defensar i eximir de responsabilitat a [Nombre de la empresa] i als seus empleats, directors, afiliats, proveïdors i col·laboradors de qualsevol reclamació, responsabilitat, dany, pèrdua, despesa o demanda, inclosos els honoraris raonables d’advocats, que sorgeixin del seu ús del Lloc web, la compra dels nostres productes o la violació de aquests Termes.

 1. Legislació aplicable i jurisdicció
 2.  

Aquests Termes es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis de[país] , sense tenir en compte les seves disposicions sobre conflicte de lleis. Vostè accepta sotmetre’s a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de Lisboa, Portugal en cas de qualsevol disputa relacionada amb aquests Termes, el nostre Lloc web o els nostres Productes.

 1. Canvis en els Termes i Condicions

Ens reservem el dret de modificar aquests Termes en qualsevol moment. Si realitzem canvis en els Termes, actualitzarem la data de la darrera actualització i publicarem els nous Termes al nostre Lloc web. És responsabilitat seva revisar periòdicament aquests Termes per estar informat de qualsevol canvi.

 1. Contacte

Si teniu alguna pregunta o inquietud sobre aquests Termes i Condicions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a info@enformanatural.es